duminică, 13 septembrie 2009

e tarziu

E tarziu si simt ca nu pot sa imi organizez in mod eficient timpul ca sa pot profita la maximum de privilegiile oferite de o anumite perioade. In ganduri nu o sa pot prea curand sa imi fac ordine pentru nu stiu de unde sa incep dar trebuie sa imi stabliesc niste prioritati si sa realizez o ierarhizare a dorintelor realizabile.
Acum e 1 septembrie si oficial vara s-a sfarsit facand loc toamnei grabite sa-si intre in drepturi. Cateva frunze ingalbenite se ratacesc pe alei plimbate de un vant mult mai indraznet. O schimbare radicala nu s-a realizat inca, treptat vara va devenii amintire.
Vreme inchisa astazi, cerul innorat de diminieata se pregatea de ploaie. Abia mai tarziu, in port m-a prins ploaia si am fost nevoint sa merg prin ploaia destul de rece din port pana in statia de autobuz. Marea foarte agitata, parea nemultumita si valurile zgomotoase ca un tunet se loveau de protectiile de pe faleza.In largul marii se zareau cateva vapoare idiferente de starea vremii obisnuite probabil cu aceata imagine, care pe mine m-a impresionat. Constanta se arata linistit si isi desfasoara cuminte panorama de la marginea marii ai as fi vrut sa ii cercetez toate cladirile ratacind pe strazi. Nu prea eram hotarat ce as fi vrut de la acest oras in acele clipe, insa eram pur si simplu...fericit! De ce?
Ce anume din acest loc complet strain mie ma face sa gasesc aceasta stare de relaxare sufletesca, si cu mintea limpede si clara de orice alte ganduri sa il admir fara alte intrebari|?
Plimbarea prin ploaie mi-a facut foarte bine atat doar ca imi era frica de o raceala neplacuta. Asta demonstreaza inca o dovada de limita impusa de dimensiunea mea materiala a.k.a corpul meu :p

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu